Cautare

681 de rezultate pentru "deranjamente tg mures" (2.52 secunde)
Fluturasi otraviti PRM Mures a depus ieri la BEJ doua reclamatii impotriva Aliantei, sustinand ca reprezentantii acesteia au lipit afise in locuri de afisaj care au fost repartizate PRM, si a cerut sanctionarea contraventionala a Aliantei pentru violarea locurilor pe panourile de afisaj, sanctiuni ce se pot ridica la sume cuprinse intre trei si cinci milioane de lei.
UDMR si-a incheiat campania electorala miercuri seara, la Targu Mures. Sfarsitul campaniei, desfasurata sub sloganul “Impreuna pentru autonomie“, a strans in Sala Polivalenta din oras peste 5.000 de persoane.
Consiliul Operativ al UDMR se va intruni din nou vineri la Targu-Mures si va discuta despre conditiile pe baza carora se vor putea purta discutii.
Astazi, la Targu Mures se desfasoara lucrarile Consiliului Operativ al Uniunii, in care se stabileste cu cine este dispusa UDMR sa poarte negocieri.
la Presedintie, Traian Basescu, a sustinut duminica la Galati, in timpul unui miting electoral, ca are informatii potrivit carora Nastase s-ar fi deplasat la Targu Mures saptamana trecuta pentru a negocia autonomia Tinutului Secuiesc in schimbul sprijinului UDMR pentru guvernarea PSD.
Intrebat in ce fel va influenta sprijinul acordat de UDMR unuia dintre cele doua blocuri politice - Alianta PNL-PD sau Uniunea PSD+PUR - revenirea asupra deciziei de gratiere a lui Miron Cozma, Markó a spus ca “orice se intampla in viata politica poate influenta deciziile care se iau“, insa nu a dorit sa precizeze ce le va recomanda in acest sens reprezentantilor CRU, astazi, la Targu Mures.
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Szolt, s-a nascut la 21 iunie 1971, la Targu Mures, iar colegul sau de partid Iuliu Winkler are 40 de ani.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, va avea o discutie cu noul director al SRI, George Maior, pentru a stabili modul in care se poate da curs solicitarii PC, potrivit careia acesta ar trebui sa vina in fata plenului si sa prezinte situatia reala a manifestarilor antiromanesti din Harghita, Covasna si Mures.
Printre cei mai tineri se numara Radu Vasile Prisacaru (Iasi), 31 de ani, Cosmin Adrian Covaciu (Alba), 32 de ani, si Cirpian Dobre (Mures), 33 de ani.
Potrivit lui George Mandila, ca urmare a rezultatelor dezastruoase inregistrate la europarlamentare, in urma unei analize efectuate in cadrul Consiliului National de Conducere desfasurat in capitala, s-a propus demiterea conducerilor filialelor Mures, Iasi, Vrancea si Dolj.
Zsolt Olvedi, membru al Scaunului Secuiesc Mures, a declarat ieri ca, dupa sedinta din 12 februarie de la Gheorgheni, CNS a adresat un apel tuturor secuilor sa urmareasca cu atentie demersurile privind referendumurile pentru autonomie organizate de consiliile locale, sa protesteze prin toate mijloacele legale posibile fata de tentativele de blocare a acestora si sa participe la referendum, atunci cand va fi cazul.
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
Am fost ieri in judetul pe care domnul ministru Nicolaescu il reprezinta in Parlament, in Mures, si oamenii de acolo-mi spuneau, zambind, asa, ca-i spun "ministrul rudotel".
Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) se va intruni sambata la Targu Mures pentru a alege noul presedinte al CNMT si pentru a stabili componenta comisiilor de specialitate, precum si a Comitetului Permanent al consiliului.
Traian Basescu a declarat presei, la Ludus, in judetul Mures, ca, in cazul in care nu mai castiga un mandat la Presedintie, nu isi face probleme, deoarece are "o meserie foarte buna" si nu va fi "un somer din politica".
Presedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat, astazi, dupa ce si-a exercitat dreptul constitutional la sectia din Sancraiu de Mures, ca a optat pentru o "schimbare" si pentru un Guvern "stabil".
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca nu vede utilitatea organizarii unui referendum in privinta Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, idee lansata de presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana.
Andrassy Arpad a fost sustinut si de presedintele filialei Mures a Uniunii Civice a Maghiarilor din Romania, Berekmeri Sandor, care a fost de parere ca acest proiect este o “aberatie“.
Tibor a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui forum politic organizat la Targu Mures, ca proiectul este sub standardele dorite de minoritati.
google-analytics.com